~Zeus

ty jako przegryw roku nie umiesz czytać ze zrozumieniem więc tylko zacytuje siebie "z 3 kolumny podgryzac niewidocznym będąc" - widząc to na patyka czubku chyba zrozumiesz że wyszydzanie jest nie na miejscu bo ci nie pokaże co mam i ile. Ja ciebie poprosze o jakiś znak bo z jednej strony co mnie ty obchodzisz a z drugiej jak pokażesz swoje mozliwości to akurat bede zajety czym innym i chociaz tego nie zobaczysz to będe miał cie bardzo głebokim powazaniu ;) tak wiec sam rozumiesz że gdyby nie twarde doopsko i stalowe cojonesy to 4 lata z rzędu nie zdobywałbym swoich szczytów kosztem takich "owcuf" jak ty - za kapitał oddany a przez emnie przejety dziekuje ale szacun dla ciebie jedynie za to że kiedyś pełny a teraz jako pusty worek bez kasy obecnie jestes nieprzydatny...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.