Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Fakt że NC to krótka piłka zazwyczaj ale okazje nalezy widzieć i jeśli nie ryzkowac to przynajmniej próbować zarabiać reagując na zmienne okoliczności - górka na pgm była do przewidzenia i zareagowania, mozna było sprzedac i żyć z kasą, to że teraz wylewasz żale że masz reakcje szachisty po kacu to twój problem i szczerze mnie jako lidera leszczy śmiesza takie posapywania i frustracje - wazny jest pomysł. 4 lata temu przykleiłem sie do cpara i najpierw ostrożnie a potem smielej znacząco ogarniam coraz wiekszy kapitał - to że ty nie potrafisz dostrzec okazji i wypłakujesz sie na forum jak cichodajka bez zapłaty to problem wiekszości "niedzieonych traderów" - z grubasami sie nie koppiesz tylko podgryzasz w 3 kolumnie będąc niewidoczny ;) Tutaj starzy bywalcy powiedza ci wiele smiesznego o mnie i historii ale jednego mi nie zabiora - pomnozenia kasy kilkudziesięciokrotnie z cparem - i niech ryja głupa moje jest zawsze do przodu