Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Błagam was bo zbiera mnie na wymioty. Kto trzyma akcje z sentymentu i kto liczy na cud na spółce z NC ? Tutaj w 5 miesięcy FF obróciło sie 15 razy i żadnego espi oprócz tego ostatnio od ragnara wyrafinowano manipulanta się nie pokazało. A daszek bajkę o kolkowiczach powtarza jak mantrę. Swoja droga też wybitna postać jak Ragnar. Ten drugi po zdaniu kwitu stwierdził że zrobil to bo przeszkadza wiekszym graczom to że posiada akcje a kilka dniu później jak pokazało się espi o serafinie to stwierdził że może znowu się zaangażuje bo nagle nikomu to przeszkadza się bedzie. Kwintesencja zenady. Daszek jest kwintesencją giełdowej schizofreni bo cieszy się bez cienia zwątpienia odkąd kurs zaczął spadać z poziomu 2 zł. Dlaczego trole spadkowe mają racje i dzieje się dokładnie tak jak piszą ? Robek jesteś tak dupowlazly w daszka że mam wrazenie że jesteście jedną osobą. I tak tak daszek wisze na fintech bo tak stwierdziłeś i opowiadam bajki tutaj bo ty jesteś wszystko wiedzącym sajenspisrzem. Rzekomy nowy inwestor ma miec akcje zamienne po 1,5 zł a tymczasem kurs ledwo buja sie w okolicach 90 gr. Himalaje niukonektowej bajki. Na szczęście da się zarobić na tych hustawkach i pośmiać sie z wykwintnego duetu daszkorobka. Ale mnie naszło po swietach chłopaki ale tak działa na mnie wasz jednoosobowy duet. I oczywiscie pozdro i jestem z wami bo takich trzech jak was dwóch nie ma ani jednego.