~piracik33

A ty paziu jesteś bezstronny? Robisz ludziom wodę z mózgu od 2023r zmieniając co chwila niki i przekaz....:):):)
Osobiście nie wchodzę na ten szlam bo szkoda nerwów, ale jak wczoraj przeczytałem wątek odnośnie ciebie ixi to zrozumiałem ,że nie tylko mnie te wasze manipulacje drażniły. Mniejsza z tym, naucz się w końcu co piszesz ,bo wczoraj znów pisałeś zupłenie coć innego niż 6 miesięcy temu.
Forum jest do wymiany poglądów a nie obrzucania się inwektywami.

Do Inwestoramdg
Spółka pokazuje coraz więcej umów ,podejrzewam ,że wyniki za 4q będą już naprawdę dobre . Po cichu liczę, na konkretne umowy w UE na vcast . W moim odczuciu nie będzie w tym roku fajerwerków z kursem ,a zabawa się zacznie przed rozpoczęciem certyfikacji w US.
Teraz jest czas na akumulacje tutaj i na Cognorze.:)
Tutaj ,żadne info nie robi mega UP ( patrz ostatnia super umowa) bardziej cykliczność. Więc może nam piaskowy jeszcze promocje zrobi :)
Pozdrawiam Serdecznie akcjonariuszy Medicalg i życzę dużo sukcesów inwestycyjnych w 2026r

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.