Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zgadzam się przecena była bo trzeba było wykazać stratę by nie odprowadzić podatku od zysków na innych spółkach. Teraz czas na zakup CD a realizacja będzie w przyszłości jak się zarobi tyle by wystarczyło i na podatek chyba że znów tym razem na innej spółce będzie strata to zrobi się to samo co teraz z CD i tak się robi by były zyski i nie było podatku do zapłaty. Ja na CD jestem zarobiony więc go nie sprzedałem ale miałem inną spółkę ze stratą to ją upchnąłem z zaraz po nowym roku odkupię.