Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dodam jeszcze że jednak co innego mieć akcje i naganiać innych np po 17 zł a coninnego ich nie mieć inpidac jakieś dyrdymały o FDA ja mam kupione po 13 zł i niefajnie by było jakby kurs jednak zleciał bo człowiek przywiązuje się do kursu szczególnie gdy rośnie i nie ukrywam że nie na rękę mi jest jak ktoś pisze o FDA , wogole uważam ze naganiać mogą tylko ci co mają akcje dlatego ja tak często spamuje na forum w sumie pisze wkolko to samo ale może jacyś naiwni się znajdą co będą kupować po 17 zł ae powiem wiem że może coś w tym być co pisze mistrzu z tym FDA ale nie chce tego głośno mówić bo jeszcze ktoś się przestraszy , pozdrawiam akcjonariuszy !