Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Cześć. Bardzo lubię alternatywne narracje bo w życiu jestem alfka a nigdy nie będę betka. Nigdy nie kupię EtF i takich tam. Chciałbym podsumować Twoje zeznania wyznania już po opuszczeniu pokładu. Trochę jak sygnalista. Wiesz że ja sama osobe Prezesa i jego zachowania oceniam identycznie jak Ty. Jako sygnalista stwierdzasz że z uwagi na zmiany w procedurach FDA przesunięcie odpowiedzi do nich ze strony spółki wynikało z braku możliwości merytorycznej odpowiedzi, prawdopodobnie dlatego w akcie desperacji spółka szukała nowej osoby która poprowadzi dialog z FDA ale nawet ten hemen nie dał rady, a co za tym idzie wszystko kluczowe w sprawie certyfikacji opozni się o kilka miesięcy a może nawet skonczy się negatem. Na podstawie tej wiedzy podjales decyzję o wyjściu z akcji Medinice i teraz rekomendujesz nam redukcję pozycji w spółce bądź całkowita realizację zysków. Ja to przyjmuje . Z twojej strony to jest mocny statement. Mam tylko prośbę że publicznie przyznasz że ani Ty ani żadna osoba z Tobą powiązana nie nabędzie akcji medinice w przyszłości i nie zrobiła tego w ostatnich dniach od publikacji Twojego pierwszego wpisu. Wtedy ja w poniedziałek po świętach zmniejszam swój stan posiadania o 20% i mówię Ci dzięki. Ale jeśliby się okazało że ktokolwiek kogo znasz nie tylko rodzina w czasie kiedy tu wypisujesz kupowała akcje to lepiej było się nie urodzić. Pozdrawiam. Liczę że jesteś prawym człowiekiem. Zawsze szanuje sygnalistów