Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja też nie wiem czy idą drogą pełnej czy skróconej certyfikacji. Oczywiście masz rację współpraca z Pure to może być kwestia przyszłości i innych aspektów a nie badania klinicznej przydatności urządzenia. Jak dla mnie ten dzisiejszy komunikat nie jest do końca jednoznaczny zasiał we mnie pewne wątpliwości że oni jednak nie zażyczyli sobie przeprowadzenia badań klinicznych co by wydłużało ten proces. Mnie ogarnął żal że kupiłem za szybko że mogłem spokojnie poczekać a naprawdę trzeba być cierpliwym a w momencie kiedy zacznie się skup przez grube ryby naprawdę grube to trzeba będzie mieć wyjątkowo silne nerwy Osobiście uważam że szacunek do inwestorów wymaga aby przestawiać im jednoznaczne czytelne sygnały Co by nie było wątpliwości tak jak dzisiaj czy idziemy drogą pełnej czy skróconej certyfikacji Skoro relacjonowane są spotkania istotne mniej istotne czasami zupełnie nieistotne A tak ważne informacje dotyczące podstawowych spraw dla firmy powinny być czytelnie przekazywane w sposób jednoznaczny i nie budzący wątpliwości może ja za dużo wymagam ale naprawdę to polityka informacyjna mogłaby być dużo lepsza. Ja osobiście nie wierze w umowę z ARP no ale nie zawsze muszę miec racje obym sie mylił