~Jarek

Dołek, czy stagnacja? W świecie wojny, kryzysów i innych badziewi, nikt nie bedzie w gaming się bawił. To inwestycja na czas spokoju i zabawy. A wszędzie słyszysz o zaciskaniu pasa i niepewności jutra. To nie te potrzeby teraz rządzą światem. Nie wiem, moze i byc po 2-3 złotre, moze 1,5? Nie ma to znaczenia. Kilka najbliższych lat to temty wojny, zbrojenia, wychodzenia z kryzysów. Jak zobaczysz, ze ludzie coraz mniej mówią na te temat. W prasie bedziesz czytał, ze glowni, światowi gracze, dogadują się znakomicie. Robią wspólne interesy. Internet bedzie się podbiecał, ze najgorsze juz za nami i idziemy do przodu.....to bedzie czas, ze już powinieneś mieć akcje i czekać. To mój punkt widzenia. Kiedyś miałem te akcje. Obserwuje bo czuje, ze firma ma potencjał. W dobrych czasach jedna iskra rozpalić moze tu ogień. Ale jak wyżej. To rynek musi sie zmienić. A firma za tym pójdzie....

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.