Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Hehe - jak ty sobie wyobrażasz wejście w zbrojeniówkę spółki, która działa może 1,5 roku, bez wcześniejszego podpisania wielu, wielu umów z potencjalnymi partnerami? Szczególnie spółki, która chce być holdingiem. Jakoś ten Ondas mimo przejęcia AR na początku swej kariery przez lata zawodził inwestorów. Dopiero teraz, po nawiązaniu nowych partnerstw i kolejnych przejęciach wyrósł na gwiazdę giełdy w USA.
Dziś kolejny komunikat z Ondas:
Ondas i HEIDELBERG wchodzą w negocjacje w sprawie ustanowienia współpracy
I mam w związku z tym inne pytanie do ciebie.
Nie podobają ci się ESPI o podpisanych umowach ramowych PRH z partnerami (gdzie wszystko po kolei jasno opisane - można wnioskować, co będzie dalej). Co powiesz w takim razie o takim komunikacie Ondas? "Wchodzą w negocjacje w sprawie ustanowienia współpracy" Leją wodę? Czy coś z tego będzie?
Jak nie będziesz wiedział, co odpisać, napisz, że Ondas znalazł już Niemców, więc z polskim PRH nic nie będzie robił wspólnie. I ten Bergmann w radzie nadzorczej PRH będzie tylko kawę pił. I w ogóle - to wszystko wina Tuska. No i moja też. A na dodatek kurs Ondas spada dziś, więc to całkiem lipa.
A ci, którzy chcą wyrobić sobie swoje zdanie mogą poczytać na stronie Ondas czy gdzie indziej - PB chyba blokuje mi linka, bo próbuję wysłać już 10 raz.