Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Matko jedyna, co tu się dzieje? Dawno nie widziałem, żeby coś tak leciało od kilku miesięcy cały czas w dół z tylko minimalnymi korektami w trendzie, a w dodatku od jakiegoś czasu, zamiast zwalniać, to im niżej to te spadki przyspieszają. Co tu się dzieje na tej spółce? chciałem tu wejść przy 50 zł, później w okolicy 45zł ale powstrzymały mnie promocje najpierw na LPP a później na Murapolu, bo tamte spółki regularnie dokupuje na dołkach i postanowiłem tam dołożyć - więcej szczęścia niż rozumu :) A tutaj ludziom, którzy kupili między 50 a 60, bo tam dosyć długo mieliło z tego co pamiętam, szczerze współczuję, bo nie wiadomo, czy to kiedykolwiek wróci na te poziomy :/