Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tu zaraz będzie powyżej 100 zł a jak spadnie niżej tylko należy dokupować.. Większość ma średnią +20 zł o czy chłopie piszesz o opychaniu po 7 zł ??? Przygotowana jest emisja 8 mln akcji dla Sołowowa i funduszy oni chyba nie chcą stracić kasy ??? Sołowow nawet wybudował fabrykę leków first class. Myślę że mają nie jednego chętnego tylko walczą może nie o 500 mln zł a o 1 miliard zł. Na to liczę bo mam akcje I chcę na nich dużo zarobić.