Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
"Ale to właśnie dwa miesiace temu, jak pisałem że kupiłbym jeszcze akcje BTG to szczerze mi tego odradzałeś"
- cytat poproszę, bo nie przypominam sobie ( cytat z datą )
"Tak jak napisałem w innym wątku, dla Ciebie prawie wszystkie spółki z GPW są beznadziejnie zarządzane i walczą o przetrwanie"
Kłamstwo. Wypowiedziałem sie jedynie o D24 ( beznadzieja ), Auxillium ( rewelacja ), FFI ( rewelacja ) oraz BTG ( rewelacja tylko dla Ciebie ).
"Jeżeli chodzi o BTG to swoją ocenę na temat spółki z pewnością nie czerpię z Twoich wypowiedzi"
Tak jest, czerp ją ze swoich postów, kiedy BTG było notowane powyżej 20 groszy. Jeśli brednie, które wtedy wypisywałeś, skłoniły kogokolwiek do zakupu - to jest on teraz nędzarzem.
"Długo zastanawiałeś się nad odpowiedzią na moje pytanie , a więc było trudne"
Nieprawda, zastanawiałem się czy w ogóle odpowiadanie ma sens. Bo pewien jestem, że dyskusja nawet z Forrestem Gumpem byłaby bardziej owocna i zajmujaca.