Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No przecież Pinokio to elegancki chłopak co nie. Mnie śmieszy ten tekst z tym nie sztuką jest sprzedac tanio sztuka dobrze xddd partnering z tang w mojej opinii totalna lipa i nieporozumienie a ludzie czekali tyle lat xdd moim zdaniem prezes powinien opublikować pełne dane do wiadomości publicznej z poszczególnymi grupami badawczymi wraz z podziałem na państwa, żeby wykluczyć ewentualny wpływ wojny na Ukrainie na badania w tamtym regionie i ewentualnie zobaczyć efekt w ośrodkach bez udziału Ukrainy. To by było ciekawe. Tu prezes elegancki chłopak xdd ludzie wierzą w to co mówi mimo że mają atut w postaci tego że widza jak potoczyła się historia z eska która też była według prezesa niesamowita i duże zainteresowanie no ale coś w tym jest że z roku na rok ludzie są mniej bystrzy