~Dewajtis

Rozumiem, że pijesz do mnie. Zatem zrozum jedno. Interesuje mnie Polska i interes Polski. Nie wytykaj mi Le Pen, Orbana, Trumpa itp. Nie mam mentalności parobka i potrafię myśleć o Polsce jako suwerennym i niepodległym państwie bez panów nad sobą. Ty unionisto kiedyś miałeś pana na Kremlu, teraz w Brukseli. To to samo, tylko w innych ciuchach. Moja wizja Polski nie potrzebuje pana, ale partnera. Trump nie jest panem, ale partnerem, póki co solidnym. Orban i Le Pen w kwestiach wewnątrz unijnych też, w kwestii rosyjskiej nie. Potrafię te tematy oddzielić. Potrafi to zrobić "mój" Nawrocki. Zełeński w piątek przyjedzie do Warszawy. Rozumiem, że będziesz tam gdzieś wśród wiwatujących. Niech ci tam. Nawrocki nakreśli mu gdzie w kwestii wojny na Ukrainie jest Polska, żeby nie zapominał, gdy ponownie będzie zapraszany na salony świata. Nawrocki to nie Duda. "Ważne jest, aby zachować NATO jak najdłużej” – zauważył Merz" Jak sobie Merz wyobraża NATO bez USA, a do tego dążą wielcy Europejczycy. Wtedy na pewno Putin na Ukrainie się mie zatrzyma.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.