Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To nie ja składałem deklaracje, których realizacja od dłuższego czasu jest rozliczana przez rynek. Mało tego, kiedy mówiłem, że branża jest trudniejsza, niż się wydaje i potrzeba czegoś więcej, jakiegoś błysku w oku, byłem bombardowany lekceważącymi pytaniami, co tutaj w ogóle robię. No i o to jesteśmy. Jasne, nie popełnia błędów ten co nic nie robi. Tylko znowu, pytanie brzmi, jak spółka chce wyjść z tego położenia i poprawić swoją kapitalizację. No właśnie nie wiem czy wajcha w tył z powrotem do punktu wyjścia obecnie wystarczy. Właśnie może spółka nie przetrwa bez własnego IP.