Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Xox i to jest pierwszy sensowny komentarz jaki dostałem na forum tej spółki
Ja nie patrzę tylko na czarne - zobacz na sentyment na rynku - zakładam po wartosci Twojego wpisu iż orientujesz się w temacie
Tak Buffet i inni tez się mylili - często - ale jakimś cudem stali się troszkę wyznacznikami tego co może stać się na rynku - i liczba ich trafien przewyższa wielokrotnie liczbę ich wpadek
Co do wpisu Jko - tak jestem na minusie - nie przeraża mnie to - teraz mam zainwestowany tylko kapitał jaki wcześniej wypracowałem na kółeczkach tutaj więc mogę spać spokojnie. Na odbicie czekam i zapewne się doczekam
Jednak sytuacja na spółce teraz (nawet ja nie zakłądałem groszówek) wskazuje mi iż to jest ostatnie kółeczko bo potem wraz ze spadkiem ceny btc i braku info o pierwszej transzy obligacji z 500mln puli kurs będzie sukcesywnie się osuwał i wtedy gra nawet na kółeczka stanie się tutaj bardzo ryzykowna