Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Powołujesz się na praworządność, a już osądziłeś PiS bez wyroku. Złapałeś kogoś za rękę, widziałeś dokumenty świadczące o złodziejstwie? Nie, więc powtarzasz to co ktoś ci do głowy wcisnął. Gdybyś był taki praworządny, zaczekałbyś z takimi opiniami do wyroków sądowych. Zarzuty, które są bez końca stawiane przez nielegalną prokuraturę krajową to nie jest dowód winy. Tobie też można postawić zarzut o g.wałt, bo przecież nosisz przy sobie narzędzie, które mogło być do tego wykorzystane.
Dnia 2025-12-07 o godz. 17:54 ~Dewajtis napisał(a):
> Piszesz dużo jak ślepy na jedno oko. Podejmujesz polemikę jednym złożonym wpisem i uciekasz w jakieś abstrakcyjne dla Polski tematy, typu Mali. A ja czekam na Twój komentarz na odpowiedź, którą ci udzieliłem. A może nie otrzymałeś jeszcze instrukcji z Kijowa?
Ciebie interesuje tylko Polska więc czekam na te wyroki z niecierpliwością a z tą prokuraturą to Ty "oślepłeś" na jedno oko.Nielegalna prokuratura i obsadzenie sądów było nielegalne a ci anty sędziowie tylko narażają nas na większe koszty.
http
://100a
ferpis.pl/
Abstrakcja dla Ciebie bo nie dla Polaka , wiedz co potrafią robić z Tobą i rodziną jak wejdą do Twojego domu. Nie interesuje Ciebie ale inni chcą zobaczyć jaki to wredny naród , naród morderców i terrorystów. Dziś oprócz Ukrainy mordują bezkarnie i w Afryce. Do czego są zdolni , dlaczego należy ich powstrzymać na Ukrainie , dlaczego należy wspierać Ukrainę , żebyś Ty był bezpieczny Ukraina musi powstrzymać tą hordę morderców i być wolnym niezależnym państwem.
Ja nie potrzebuję instrukcji , jestem niezależny , wolny i nie skorumpowanym Polakiem , nie wstydzę się tego że jestem za wolnością wszystkich.Nie wstydzę się Polskiej dyplomacji bo wszyscy mówią naszymi słowami nawet bez nas. Słyszymy to o czym mówimy w UE i NATO.
A propaganda Pisowska tylko gra na incydentach a czy coś ugra - widzisz sondaże , coraz niżej choć osobiście wolałbym pis jako opozycję niż Konfederację lub Brauna.