~ka

Dnia 2025-12-05 o godz. 18:16 ~Mat napisał(a):
> Obserwowałem sesje caly dzień. Ja tu akumulacji nie widzę. Trochę jakiegoś bieda planktonu z TFI kupuje akcje jesli wogóle. Każdy wiekszy pakiet na kupnie powodował jakieś drobne wahniecia w górę a ze nie widać takich pakietów na arkuszu to znaczy ze ktoś czuwał na ukrytych zleceniach by takie nagle wypadki wyłapać za to przy sprzedaży akcji w ilość 500-1000 akcji kurs obsuwal się 3 razy szybciej. Czyli po tej drugiej stronie nikogo nue bylo chyba ze na niższy poziomach co miało by sens bo tam kolejny fundusz ze spółdzielni sie czai. Zresztą ta sama końcówka gdzie po prostu na szybko zamknięto temat plusa wywalając 4tys papieru i przez kolejna parę sekund do zamknięcia popyt nie próbował tego odbic. Widocznie go tam po prostu nie było. Do tego standarowo fix na minus I w zasadzie mamy klasyczną sesje.
> > Zobaczymy w poniedziałek ją daje ci moje typy 50% zaczynamy odrazu z minusem bo by nie bylo złudzeń, 39% ze będzie bieda podbitka i do 5min góra godziny lądujemy na kilkoma zrzutami akcji na minusie 10% że będzie zwała na minus ale że jednak powalczymy o ten plusa no i 1% że pojawi sie duży kapitał które szybko wyciągnie kurs na +2-3% będzie cisnąć. Ja liczę na ten 1% żeby nie było i w poniedziałek to sprawdźmy a tymczasem miłego weekendu:)

##
Tyle tylko, że kupuje się na spadkach lub na płasko, a nie samemu sobie winduje kurs. Skończą zakupy, to pojedziemy. I to z założenia nie jest proces kilkudniowy. 
Odkup przez shorta od akumulacji przez longa niczym się nie różni… wykres psychicznie do zamęczenia takimi up&down, byle by wszyscy oddali jak najtaniej.

Weekend jest, to jeśli już o butach, to tylko takich z klamrami ;-) W górach zima jest pomimo kilkudniowego ocieplenia.
Spokojnego odpoczynku wszystkim!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.