Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Siedzę na tej spółce ponad 2 lata i tak naprawdę dopiero poznaję wszelkie zawiłości. Z zarządu Kris Siemionov i Paweł Lewicki posiadają akcje MDG pośrednio przez Biofund. Do kogo dokładnie i w jakich proporcjach należy Biofund nie znalazłem. Co się stało i dzieje z ludźmi, którzy wcześniej zarządzali i rozwijali MDG to nie wiem. Po kursie, który spadł na 6 zł w 2022 można wnioskować, że stracili koncepcję na rozwój spółki. Oddali władzę i usunęli się na boczny tor. Zauważyłem taką prawidłowość, że najbardziej pozytywnie cenotwórcze infa dotyczą postępów w VCAST.