Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tak mnie tez to irytuje ze straciłem pół roku ale teraz sprzedawać ze stratą to absurd. Uznałem ze będę co miesiąc kupować i delikatne usredniać. Generalnie słyszę jak to na CCC wieszają psy jaka ze to niby lipa ale sam nie mieszkając w Polsce robiłem i dalej robie zakupy w CCC i modivo i szczerze ja nie widzę tam problemu z towarem. Parę lat temu kupiłem tam rewelacyjne gino rossi tenisówki które wytrzymałośćą i wygodą przerosła moje oczekiwania. Dlatego kupiłem identyczny model jak tamte poszły do kosza.Ja jestem bardzo wybrednym klientem ale jak cos mi spasuje to w zasadzie bardzo wiernym i CCC z Modivo mi spasowały więc kupiłem papier.