~Johny

No wlasnie tak to jest z wami. Pytam 1ego odpowiada drugi. Więc dodam tylko ze 3 zl nie ma, a kurs jest gdzie jest i idzie w kierunku.... widac w ktorym. Szkoda że nawet grudniowy miesiąc nie wprawia was w świąteczny nastrój. Wymyślacie cos czego nie ma i próbujecie zrzucić na kogoś winę za spadek kursu. Piszecie ile to sie nie sprzedało produktow z graphenem - nie do zweryfikowania. A mimo tego piszecie te bzdury, a kurs widac gdzie jest. Nie wiem co wam jeszcze napisac. Najlepiej nic. Ale nic to tez za duzo jak dla was. Szanujecie tylko siebie i oklaskujecie kazdy swoj przecinek. Zwracacie uwage na bzdurne szczegoly. Ale gwozdziem do trumny jest to że nikt z was nie napisal chociazby pol negatywnego zdania o marketingu firmy -- ktorego po prostu ta firma nie ma..... Wrzucanie linkow do filmow z wywiadem pani Sylwii to nie marketing to bezczelne i infantylne wmawianie innym ze film ktory ma 40 odslon to hit, wydarzenie na skalę globalną.... Akcje mam, ale na 3zl w tym roku nie ma co liczyć, także przykro mi to mowic, ale przez was Niektorzy inwestorzy bedą mieli slabiutkie święta.... chyba ze chodzilo wam o swieta w 2027 roku - to wtedy wybaczcie mi maluczkiemu inwestorowi brak ogłady w inwestowaniu....

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.