~Mat

Nie mam wątpliwości że to odbije i jak tu w kilka dni będzie +20%. Dziwi mnie jednak cisza ze strony CCC. Ja wiem ze oni nie sa od komentowania kursu ale w tym momencie realnie to jak oni mieli by zainwestować 300mln w sklepy czy 300mln w swoje akcje to długofalowo ten skup wyjdzie o wiele lepiej inwestorą a z tego co widać w raporcie to kase mają, w końcu sprzedali papier po 190zl a teraz moga sami go wziąć po 120zl a na koniec dnia pewnie po 115zl. Jesli ogłosili by ten skup to ja nie mam nic przeciwko tej cenie bo realnie jest ona dla mnie jako akcjonariusza o wiele lepsza jak bycvskupowali te akcje po 200zl. Jednak ta cisza ze strony zarządu jest zastanawiajaca bo może oznaczać że oni wiedzą ze będzie niżej. Może sprzedaż realne jest bardzo zła i nawet tej EBIDY 1.7mld nie zrobią.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.