~oldman

Dnia 2025-12-03 o godz. 10:11 ~Aga1987 napisał(a):
> Skoro tak piszesz, to znaczy, że wzrosty na Captor mogą się powoli kończyć i czas przeskoczyć na inną spółkę. Zauważyłam, że zbytnia euforia poprzedza spadek akcji...

Niby z tą euforią masz rację, ale tu na forum nie ma żadnej euforii, spółka rośnie stabilnie,
tu mało postów, często nikt nic nie pisze nawet jak jest +10% i tylko teraz kilka wpisów (w tym przegrywów bez akcji)
po tych rekomendacjach. A to że ktoś widzi w przyszłym roku 300zł to bardzo rozsądna wycena.
Ja tu widzę x10 a nawet x50 ale horyzont mam wieloletni, nie muszę na nic zarobić.
Jak takim spółką się udaje na międzynarodowym rynku to w perspektywie 5 - 10 lat często jest wzrost 50 - 100 razy.
Oczywiście będą korekty, będzie nuda, będzie bujało. Nic nie rośnie non stop bez przerwy.
Ale jak spojrzeć dalej....

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.