Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Pomijam fakt, że teraz Bercik (autor petycji tak?) prosi o pomoc m.in. pisowskiego Prezydenta i samego Kaczyńskiego, którego nazywał, złodziejem, oszustem, gangsterem itp itd, ale rozumiem, że gdy chodzi o pieniądze to wstyd i honor schodzą na dalszy plan.
soczku z kroczku, zal mi takich ja ty którzy nic nie robia tylko biadolić potrafią, wiec sie zlituje i odpisze żeby cie wyprowadzić z błedu, a tak na marginesie podpisałes petycje? czy nie warto twoim zdaniem? jako ze nie jestes w PAM to wyjasnie : prosze o pomoc nie kibola i i wyłudzacza mieszakń Nawrockiego ale prezydenta Nawrockiego i tak samo prezesów partii politycznych Kaczyńskeigo i Bosaka , a piszę do nich nie dlatego bo ich lubie i szanuję ale sprawują swoje funkcje i urzedy z demokratycznego nadania. No wiec chciał nie chciał napisałem i do inch bo tak wspólnie zdecydowalismy w Porozumieniu, gdyby to tylko ode mnie zależało to bym ich pominał, ale nie działam w pojedynke. Jeden z PAMowców nawet wierzy ze prezydent Nawrocki sie z nami spotka i o nas zawalczy, no kto wie...
a do smerfa, że niby ja bezradny i spanikoany, moze i bezrady czego wyrazem jest ta petycja ,ale czemu mam niby byc spanikowany, ja nikogo nie okradłem ani nie oszukałem i mi ani paragrafy ani zemsta ludzi nie grozi...