Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Guru - na Polsacie - tak jak z reguły - na górce nie wyszedłem ale nie narzekam - obym zawsze miał taki zysk za półtora roku inwestycji. Ale nie przejmuje się, że to nie była górka - tak jak z reguły nie kupi się (a przynajmniej ja, bo ty guru to co innego - wiadomo - guru to guru;) w samym dołku, tak nie sprzeda się na samej górce - ale ja chciwy nie jestem :) Poza tym też nie wierzę jak emeryt w jakieś ponadprzeciętne zyski (chociaż mam spółki, które dały mi zarobić więcej niż zakładałem w nie wchodząc, ale gwoli uczciwości na swoim koncie straty też mam przez tyle lat inwestowania - ważne, że suma summarum jest satysfakcjonujący plus) - chociaż emeryt też już nie wierzy w ponadprzeciętne zyski tutaj :)