Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Pozwoliłeś, że sami możemy sobie dopowiedzieć co myslimy na Twój temat, więc podzięlę się z Tobą i innymi, co sobie dopowiedziałam.
Moim zdaniem drogi JAGU, to nie prawda, że ta Spółka nic Cię nie obchodzi.
Myślę, że powody Twojego zainteresowania własnie tą Spółką i pisania na tym forum są bardzo poważne.
Tak bardzo próbujesz nachalnie zniechęcić nas wszystkich do tej Spółki - dlaczego?
Zależy Ci, żebyśmy nie utopili swojej kasy?
Z czego wynika ten altruizm? Moim zdaniem, to nie litość nad nami nieświadomymymi maluczkimi, ani chęć pokazania, jaki jesteś mądry i nieomylny i powiedzenia kiedyś, "...a nie mówiłem".
JAGU, lepiej dla Ciecie i nie tylko, żeby nikt się nie dowiedział, - " ...dlaczego wypowiadam się akurat na wątku pwm ..."