Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
zaklinacz to był koni :)
a ty tylko siedzisz i marudzisz :) zacznij coś handlować i od razu zmienisz podejście do wszystkiego i zaczniesz wytężać umysł i robić analizy ! Przyglądając się na kurs i modląc o wzrosty cofasz się każdego dnia w rozwoju i nie jesteś w stanie samodzielnie podjąć żadnej decyzji ! nawet nie starasz się okreslić w której faki eliota się obecnie znajdujemy i czy są przed nami spadki czy wzrosty - typowy flustrata tracący każdego dnia czas - zamiast czytać o rynkach i się uczyć analizy fundamentalnej i technicznej. Ja przeczytałem już przeszło 100 książek o obejrzałem dziesiątki tysiecy godzin filmów o inwestowaniu, ekonomi i rynkach. Ucz się bo przyjdzie korekta i Cie rynek zje razem z butami :)