Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mój stary nick Kolumb ktoś przejął więc mam nowy :) Parę informacji zasłyszanych w spółce 1. W wydaniu świątecznym Forbesa bedziecie mogli zobaczyć na okładce bohaterów sprzedaży Columbusa. 2. Firma przenosi się w marcu do ultra nowoczesnego i większego biura w Krakowie Ocean Office Park. 3. W pierwszych tygodniach sprzedaży Zenery handlowcy zanotowali podwojenie sprzedaży pakietowej Zenera + magazyny + foto 4. Najlepszy handlowiec pobił rekord w historii firmy podpisując 63 umowy na kwotę 300.000 bonusa swojego 5. Top 80 sprzedawców nie schodzi z premii 40.000 miesięcznie. 6. Ekipy zewnętrzne montują miesięcznie od 1000-2000 zleceń. 7. Całkowita nowość to wejście na rynek niemiecki. Info wkrótce. Jak na firmę która ma upadać jak niektórzy tu piszą i dla mnie aktualnie szoruje po dnie to raczej pozytywne informacje. Ps. Mam akcje ale nie naganiam. Lubię się interesować swoimi zainwestowanymi pieniędzmi. Pozdrawiam