~Muminek

Dnia 2025-11-19 o godz. 16:40 ~Bulbozaur napisał(a):
> Ludzie jakim potencjał o potencjale tej spółki gada się od pięciu lat i pięć lat szkoda gadać

Widzisz, było obracać akcjami to może być zarobił przez te 5 lat. A tak tylko kwękasz na forum i mało z tego wynika.
Ja pisałem mniej a za to trochę na tej spółce przez 5 lat zarobiłem. Nie żeby jakoś dużo, ale jest ok (ponad inflację w każdym razie).

Teraz od kwietnia zbieram akcje i mam średnią tylko ciut wyższą niż obecny kurs. Więc nie muszę tu co chwila wypisywać ani się błaźnić jak wasza ekipa :-)

Najwyżej wtopię tak jak P. Bogusz (drugi największy akcjonariusz), który jest załadowany akcjami po uszy :-)
A on wyraźnie zwiększył zaangażowanie w zeszłym roku jak kupował z rynku akcje po dwadzieścia kilka i trzydzieści kilka groszy.

Spokojnego wieczoru na forum życzę :-)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.