Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
O moje akcje się nie martw. Prawie 4 lata wojny a to już końcówka a więc zyski będą ogromne. Ja wierzę że niedługo zaczną się negocjacje pokojowe. Może po zajęciu Pokrowska aby mieli się czym pochwalić przed narodem rosyjskim. Sankcje nałożone na Rosnieft i Łukoil pięknie działają co widać po Indiach i Chinach. Nawet w Iranie Łukoil zawiesił działalność w największym polu naftowym West Qurna bo Iran boi się sankcji i zawiesił płatności. Dodatkowo mają non stop rozwalane jakieś rafinerie i fabryki broni. Tak że może zaczną myśleć o porozumieniu. Odnośnie żądań Rosji to zawsze stawia się większe aby było z czego zejść w czasie negocjacji. Ukraina też chyba już chętna do porozumienia bo młodych puścili za granicę i nie ma kto zastąpić starych lub tych co zginą lub są ranni. No i ciągle tracą jakieś nowe tereny. Co prawda nieduże ale zamiast odbiać to tracą. Tak że jestem dobrej myśli. Pokój coraz bliżej.