Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2025-11-11 o godz. 23:13 ~Jaa napisał(a):
> jest po premierze 2 msc,gra będzie zarabiać nie jest to jednorazowy zysk.sprzedaz ma się całkiem dobrze, zyski to nie tylko Cronos
To Cronos to zyski? Ciekawe rzeczy tu piszecie, a ja biedny myślałem ,że 50-60mln minus 100-120 mln daje straty i nic nie wskazuje ,żeby to wyszło na plus wcześniej niż w 2028 roku. Zwłaszcza biorąc pod uwagę,że prace nie zakończyły się przy premierze. Przykro mi. Chciałbym,żeby było inaczej,ale Blo póki co nie dołączy do grona spółek zarabiających na własnych grach. Czekamy na kolejną premierę w okolicach 2030