Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
W poniedziałek wieczorem odwiedziłem dwa HP w Warszawie: na Targówku i obok Ikea. W obydwu sklepach zrobiłem zakupy - wszystkie kasy czynne i długa kolejka( naprawdę było duzo ludzi w obydwu sklepach / przy kasie również. Z kolei obok HP w centrum na Targówku w Warszawie jest nowo otwarty sklep Worldbox - wszedłem tam - w sklepie o dużej powierzchni był poza mną jeden, podkreślam jeden koient i naliczyłem 6 osob personelu. Obawiam się , ze koncept Worldbox nie sprawdzi się w dużych miastach, być może w mniejszych, powiatowych tak, ale w dużych obawiam się że nie ( ten dysonans pomiędzy trafikiem w HP a w Worldbox był porażający). Myśle że HP rozwinie skrzydła ale dla mnie Wodbox to duży znak zapytania.