Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wolałem Klepsydrę w okolicy 6,xxx oraz wziąłem Genomtec za 4,5 i Urteste w okolicy 30. Właśnie zamykam pozycję, ale na akcje BMX mogę przyjść od 12, 5 w dół, a realnie nawet w okolicy 10,5 w grudniu podczas optymalizacji jeśli raport nie pokaże jakiegoś przełomu. Cormay to trudna sprawa, niestety nie mają od lat zysków i dlatego się topią. Ale jeśli ten analizator wypali w końcu to kto wie, tylko że konkurencja w USA ma chyba lepsze ? Poza tym na Cormay siedzi ciekawy gość w akcjonariacie.Generalnie spółki z Lublina to jakieś fatum: BMX, Cormay, Syntahverse no i Wyjebongo Janusza i Kuby. Zbieram też sobie RaedGene, tam są patenty i realne wdrożenia z onkologii genetycznej.