Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja to uzasadniam tym, że nie mamy do czynienia z wyczekiwanym AAA pokroju GTA VI. Nikt nie słyszał o Tracked. Gra musi dopiero zaistnieć, zebrać dobre recenzje. Nie wiem, jakie są nakłady na promocje, ale z mojej perspektywy zerowe. Natomiast, osądzając po trailerze ma szanse się wybić, bo jest masa survival horrorów na rynku, ale prawie wszystko na jedno kopyto typu zombie, mutanty itp., a tu mamy dużo realizmu, natura, klimat Alaski itp. Nie kojarzę podobnych tytułów.