Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jestem na Juju od 2016 roku.I takiego obrotu nie pamiętam.Jestem na giełdzie od ponad 20 lat i widzę wiecej aniżeli inni.Przy tej podaży kurs powinien tąpnąć ale ktoś to odbiera i pilnuje kursu.To raczej nie spekulacyjne ruchy bo puścili by niżej.Bardziej stawiam na Zarząd.Znali potencjał gry.Przekładali premierę.Może potrzebowali czasu by coś przygotować większego kalibru.Akcje odebrane po taniości od tych którzy w innych okolicznościach by ich nie oddali tak łatwo.Do raportu za 3 q nie spodziewam się tutaj newsa.A co będzie w raporcie to okaże się14 listopada.Ja nam jedną zasadę wierzę w swoje założenia i uważam że nie trzeba ulegać baraniemu pędowi.Cierpliwość to najlepsza cecha inwestora.I jeszcze jedno dobrymi rasami to jest droga do piekła wybrukowana.Na giełdzie gra cała moja najbliższa rodzina lecz nawet z żoną nie narzucamy sobie co kto kiedy i za ile ma kupić i sprzedać.I to się sprawdza.Więc czytajcie tu wszystko ale miejcie swoje rozumy bo ludzi nieomylnych nie ma..Wszystko co napisałem powyżej też może być błędne.Ufajcie na giełdzie tylko sobie