~Arkadiusztoja

Ja bym obstawiał dystrybucję ( wychodzi tak z poprzednich dużych słupków wolumenowych ), jest też dywerygencja negująca wzrosty na oscylatorach - jak nasdaq i dax będę dalej się broniły przed spadkami to kontynuacja wzrostów jest możliwa acz rynki są wysoko i kupno na tych wysokościach ( pomijając aspekt czy to tanio czy drogo ) jest niebezpieczne. Ja ciągle sprzedaje akcje i realizuje coraz większe zyski z pakietów które brałem jeszcze po 27 zł z kawałkiem. Acz nie ulega żadnej wątpliwości że ktoś władował sporo kasy w te wzrosty - zobaczymy na ile mu jeszcze jej wystarczy i czy zacznie wychodzić z papieru jak korekta zniesie kurs na niższe poziomy. Pożyjemy - zobaczymy :) Jeszcze mam trochę akcji także albo oddam je na wzrostach do końca albo będę podbierał na jakiś korektach tak żeby kasować jakieś zyski do czasu jak trent na rynkach się nie zmieni na spadkowy.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.