~Hallo

Dnia 2025-10-27 o godz. 14:06 ~oldman napisał(a):
> Dnia 2025-10-27 o godz. 13:18 ~Hallo napisał(a):
> > A i jeszcze cos...
> >
> > Kupujecie akcje spolki, ktora nie tylko nie informuje o kosztach gry co moze wiele powiedziec jakiej gry mozemy sie spodziewac.
> > Spolka tez nie informuje czy Epic finansuje caly projekt na PC czy jakas czesc. Nie informuje jak bedzie wiec wygladal podzial przychodow...............
>
> A Ty siedzisz tu, czytasz, tracisz czas, piszesz wielowierszowe wywody bo
> a). jesteś dobry samarytanin co traci własny czas żeby przestrzec innych przed kupnem i nic z tego nie masz?
> b). sprzedałeś albo nie kupiłeś i zaklinasz żeby nie rosło
> c). masz smutne życie i tak sobie lubisz po forach popisać i podzielić się przemyśleniami
>
> Mi nawet tu się nie chce pisać bo nie mam czasu (robię wyjątki) a mam akcje.
> Gdybym zaczął pisać na forum spółek w które nie wierzę, nie mam ich i nie polecam to byłby czas na psychiatrę.
> Przemyśl jakąś formę pomocy.
> No chyba że zawodowo schładzasz :) to gratulacje ;)
>

To co tu wyskrobales to obraz kompletnego amatora. Porownywanie tego do CDred....Alez slaby jestes....
I te twoje 50-100 w horyzoncie a 20-30 przyszly rok....No zwijam sie ze smiechu jacy amatorzy tu zostali z akcjami

Autor: ~oldman [81.190.17.*] 2025-08-25 22:29
Opublikowano przy kursie:  2,83 zł , zmiana od tamtej pory: 4,07%
Re: gra się zwróciła !!!!

Cytuje fragment tego co pisales

CIG to będzie podobna historia coś pomiędzy Techlandem a CDR choć nie 400krotne przebicie.
Nikt w CIG nie wierzy, od lat same kłopoty.
Teraz LOTF2 będzie sukcesem, zapowiedzą kontynuację, dodadzą jakieś 3 tytuły nowe nad którymi
będą pracować i mamy 50-100 zł (horyzont kilka lat) a 20-30 to przyszły rok. Nie zapomnijcie że inflacja
latami była, tanio już było, i 20-30 zł to na luzie wejdzie po obecnych cenach.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.