~bart

Trwało to trochę i tak się złożyło, że średnia tygodniowa i linia trendu były w piątek prawie na takim samym poziomie i tam doszło minimum sesyjne i kurs odbił (robiąc jednak cień na tej potencjalnej linii trendu). To newconnect, więc nie ma co patrzeć tak dokładnie na świece, ale na dziennym widać coś, co przypomina poranną gwiazdę doji (gdyby tylko otwarcie było odrobinę niżej). Według mojego scenariusza, powinno teraz odbić przynajmniej do 3.20-3.30.

Ale zobaczymy. Jak będzie jeszcze po drodze retest nieudanych wybić (1,93-2.00), albo trochę niżej 23% fibo od ATH, to chętnie dobiorę, chociaż już miałem nie zwiększać. Ważne będzie zamknęcie miesiąca, żeby zobaczyć, czy średnia 50 miesięczne będzie utrzymana. Jeśli nie, to moze być podobna męczarnia ze średnią, jak kwiecień-wrzesień 2023, tylko teraz moim zdaniem z innym finałem (pokonanie średniej). Fundamenty przemawiają za takim scenaruszem (czas do premiery, miejsce i szybkość awansu w top wishlist i liczba followersów vs GR2, większy udział w zyskach vs GR2, praca nad projektem Swift, debiut na GPW).

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.