Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Chciales teraz chyba zablysnac, ale o alko to mozesz jedynie posadzac sekretariat sadowy. Powiedziala, patrzac na wpis w komputerze na swoim biurku, po podaniu numeru sprawy, ze jest widocznie jeszcze okres odwolawczy i pokazuje „w toku” wskazujac na zakonczone postepowanie. Potem zadzwonilem drugi raz ipotwierdzic czas na odwolanie i wtedy dopiero zauwazyla, ze zakonczono, ale postepowanie dotyczace powolania doradcy sadowego. Ty los iu to akurat powinienes mi podziekowac, ze probowalem ustalic stan faktuczny, a ze czlowiek ma cale zycie doczynienia codziennie z b……mi gdzie sie nie odwroci to juz nie moja wina.