jazi1

Moi drodzy Chyba nikt nie ma juz wątpliwości ze ta ekipa dowozi swoje plany. Ostatnia informacja o wprowadzeniu bazy grafenowej na rynek od 15 listopada to wg mnie absolutny game changer w branży. Produkt przeszedł wszystkie badania które trwały bardzo długo. Z racji iż jest to produkt o wyjątkowych właściwościach i wyjątkowym, nowatorskim składzie musiał być dogłębnie i szczegółowo przebadany. To, że uzyskał pozytywną opinię świadczy tylko o wielkim profesjonalizmie jego twórców. Aby nie zarzucono mi stroniczosci i braku obiektywizmu powiem, ze brakuje mi w tym ESPI informacji o uznaniu , iż ten produkt eliminuje skutecznie możliwość zakażenia bakterią - paleczką ropy błękitnej. To znacząca właściwość. Może dowiemy się o tym z opisu samego produktu podczas jego promocji. Idąc dalej, myślę, ze teraz powinniśmy wystąpić do UOKIK o zakaz używania nazwy Baza Grafenowa przez konkurencję ze względu na to, że ich produkty nie zawierają w składzie grafenu i jest to działanie na szkodę klienta poprzez wprowadzenie go w błąd. Na marginesie, może to zrobić każdy z nas jako konsument. Pisałem to już wielokrotnie ale uważam iż przed nami świetlana przyszłość. Powoli zdobywamy polski rynek. Szczerze nie ma dla mnie znaczenia jak będzie wyglądał raport za q3. Wiem, ze raport za q4 będzie juz zupełnie inny. Dużo lepszy od q3. Powoli zdobywamy rynek w poszczególnych województwach. Przed przedstawicielami handlowymi mnóstwo pracy ale mają do zaoferowania bardzo dobry towar. Pamiętajcie, że przed nami jeszcze rynki całej Europy!!! Do tego jeszcze dochodzi cała tzw biała kosmetyka, odzież z SPF35 no i techniczny grafen. Wierzę, że zarząd nad tym wszystkim pracuje ale na wszystko potrzeba czasu tak jak juz pisałem tu do jednego z forumowiczów. Pani Sylwio i Panie Arturze....dziękujemy. Za wszystko co do tej pory wykonaliście. Szybkość realizacji tego przedsięwzięcia od dnia przejęcia AGP to absolutny rekord, okupiony tutaniczną pracą. Ostatnie informacja napawa nas chyba wszystkich optymizmem. Życzymy skutecznej i szybkiej komercjalizacji produktów. Zbliżające się targi będą świetną okazją aby się pokazać szerszemu gronu odbiorców. Ja zostanę tu na długo tak jak planowałem. Pozdrawiam absolutnie wszystkich.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.