Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Bazuje na doświadczeniu po Pepco, nie zmienię nicka itp. Jestem przekonany, że tam mądrzejsi ludzie pracują niż Ci co tu piszą na forum w przekonaniu, że zaraz będą musieli skupować. To mój ostatni tu wpis, właśnie wychodzę z Pepco i rozgladam się w co zainwestować. Wszedłem tu czytam co się dzieje i raczej dziękuję za taką inwestycje. 70 zł wziąłem z przybliżonej kwoty jak skopali Pepco na niższą kwotę nie wierzę. Mogę się pojawić tu za pewien czas jak dojdzie do tej kwoty i wtedy zaryzykuję i kupię. Pozdro