Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Też miałem kupic mieszkanie w Krakowie w 2020 za 450 tyś cißkoło 52 m2 nowe tuż przed pandemia ,i nie kupiłem później pandemia i się cieszyłem że nie kupiłem bo kto by to wynajmował jak studenci rezygnowali z najmu i co teraz takie mieszkanie raz droższe . Akcje narazie nie widać żeby miały spadać choć na to nie patrze biorę dywidende I w okolicach +- 10 lat się wróci co zainwestowałem. A z wynajmującymi same problemy ale majątek prawdziwy w postaci nieruchomości a akcje wirtualny papier. Jak się ma dużo pieniędzy można mieć jedno i drugie .Też pewnie kupie dla dzieci żeby nie płacić najmu to lepiej mieć swoje .