~Mięsożerny

Niektórzy inwestorzy jak tylko zobaczą dym, od razu myślą, że się coś pali a to po prostu Tarczyński znowu wrzuca nowe kabanosy na ruszt. Zarząd nie stoi w miejscu, tylko działa konkretnie: ma pomysł, jak rozkręcić biznes nie tylko w Polsce, ale i za granicą. Widać, że chcą przyprawić ten interes po europejsku, a nie kisić się w rodzimym sosie.
Jasne, krótkoterminowo kurs może się trochę „podsmażyć”, bo paru inwestorów wyskoczy jak parówki z wrzątku. Ale kto zna smak dobrego mięsa, ten wie, że cierpliwość popłaca. Kiełbasa sukcesu musi się chwilę powędzić.
A że Tarczyński zna się nawet na „spalonych tematach” - w końcu fabryka już raz poszła z dymem, a firma wstała silniejsza to ja się o przyszłość nie martwię. Wiedzą, jak z ognia wyciągnąć dobrze przypieczony wynik.
Szkoda tylko, że obecna oferta jest głównie dla dużych graczy. No ale cóż - jeśli kurs chwilowo się „podsmaży” w dół, potraktuję to jak promocję na kabanosy premium dla drobnych.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.