Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tutułowy wpis wątku ma dwa przesłania ,,pierwsze to kontynuacją badania jaki jest odzew w temacie zjednoczenia akcjinariuszy spółki ENERGA w grupę czy Porozumienie akcjonariuszy ...Oczywiście już jest GG dlatego prośba o kontakt tylko te osoby króre nie podpisały umowy z GG lub mają więcej akcji niż wykazane w umowie i zechcą je zjednoczyć w nowej grupie/ czy jest sens tworzenia nowej organizacji / rostrzygniecie przysyłając lub nie @ z ilością akcji/ To jest odzielna inicjatywa kontynuacja akcji zlecenia po 66 zł
Druga część tytułowego wpisu rozpowszenia ogłoszenie Orlenu który też szuka akcjonariuszy spółki Energa
https://www.orlen.pl/pl/relacje-inwestorskie/kontakt/ENERGA-SA---Kontakt-dla-akcjonariuszy--ORLEN
Niektóre osoby były ale za bardzo niechcą innym zdradzić swoich przemyśleń .Jak ktoś chce może spróbować się umówić na spotkanie osobiste czy wideokonferencje / ja ze swojej strony mogę baze danych akcjonariuszy pozyskaną w inicjatywie Porozumienia pogrupować na województwa i utworzyc podgrupy które łącznie będą posiadaý np 300 tys akcji a może z większą ilością wychodząc z założenia że większa ilość akcji w grupie ulatwi Wam załatwienie swojej grupie spotkania lub wideokonferencji / to jest dobrowolne / ja moge Was pogrupować abyście mieli więcej akcji ale spotkanie musicie sobie sami zalatwić .Czy to dobry pomysł i o czym tam rozmawiano nie wiem ....a to co sie dowoecie czy wam pomoze tez ?
Dodatkpwo poszukiwana jest osoba która podzwoni i przekona członków zespołu w Orlenie do przeprowadzenia wideokonferencji moze nawet w dwóch różnych terminach w szerszym gronie z możliwoscia zadawania pytan .Gdyby się zgodzili to mogą dać komunikat na stronie Orlenu ktory rozpowszechnimy na forum kto chce skorzysta ..cel aby wiecej akcjonariuszy mialo informacje z pierwszej reki