Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie pytam drobnicy i bez urazy. Chodzi o to, że drobni gracze jak stracą są w ,,lepszej" pozycji. Jestem do tyłu 42k choć bylem do przodu ponad 100% przy kursie 0.88. Wtedy nie sprzedałem bo bylem jeszcze drobnym inwestorem na tej spolce. Całkiem niedawno mialem Średnia zakup 0.35 a wczesniej kupilem po chyba 0.38 groszy. W maju 2022r kupilem pierwszy raz po 0.468 potem czerwcu spadło do 0.24 i uśrednieniłem do ww. kwoty. Później uroslo ponad 80 groszy. Jak myślicie scenariusz się powtórzy? Muszę się ewakuować stąd bo mam już dosyć tej spółki. Wtedy też pamietam czytałem i smarowali spółkę z każdej strony. Albo inaczej. Kiedy tu bedzie +1 zl ? Prosze o powagę i szacunek dla innych. Pozdrawiam