~zocha0507

VISION Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Witam! prześledziłem te Forum od strony 1!!! ktoś > założył temat 4 lata temu prosząc o adres! po tych > kilku latach 0,5% podało adres, 50% chce go > sprzedać za niezle krocia... a 49,5% dalej > szukają!!!! w tym JA! > > Szukam przedewszystki Bielizny damskiej, aby > stringi były w granicach 0,70gr , staniki 2zł, > nocne halki do 10, itp... i towar by był nie > bylejaki!!!! > > PODAM ADRESY JAKIE UDAŁO MI SIE WYCZYTAĆ NIE WIEM > CZY PRAWDZIWE, bo w zadnym z nich nie byłe > jeszcze, jezeli ktoś moze sie wypowiedziec na > jakiś z nich,? albo dodał nowy! > > > www.gdpoland.pl > > "Wólce Kosowskiej pod Warszawą w stronę > Radomia,jest tam kilka centr handlowych.W czechach > wystarczy zapytać taksówkarza gdzie jest bazar > Sapa,Pracha9 i Pracha10." > > Węgry ul.Korisutca 27,Budapeszt. > > w czechach to ul libusska 319 > .ASIA DRAGON BAZAR > Svaty Kriz > 350-02 Cheb > www.market-cheb.cz > > 2.River Town Prague (dawniej targowisko > Holesovice) > Bubenske nabr. 306 > 170 04 Praha 7 > www.rivertownprague.cz > > 3.TTTM Sapa > Libusska 319/126 > 142 00 Praha pisnice > tel:00420 244 092 416 > > Pewnie to są te adresy co poniektórzy chcą > 2000pln!!! SĘPEM nie jestem i niech inni nie będą

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.