Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
WItam Serdecznie . Mam wielką prośbę do Państwa udzielających się na forum. Interesują mnie bazary - Centra Handlowe z BUTAMI damskimi jak np: - pół kozaki - balerinki - pół buty - klapki - sandały itd.. Słyszalem że są takie Bazary Handlowe w Niemczech tylko dokładnie gdzie? Chinczyki czy tez Turki sprzedają podobno w bardzo dobryh cenach buty lepszych niz w naszych bazarach Łódż (Ptak) czy Warszawa (Tuszyn itd) Proszę o podzielenie sie informacjami na ten temat Jak co to mój numer tele. 507-204-603 POZDRAWIAM