Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam Państwa. Również prowadziłam tą pseudo działalność i również byłam tak naiwna i skorzystałam z dofinansowania poprzez urząd pracy.Jeśli chodzi o to żeby dotrwać do emerytury starszych osób to ok.Ale młodzi na tym nie wyjdą w życiu!!!Całe dofinansowanie pójdzie na firme Ruch.I czy będziecie pracowac rzetelnie ,czy nie i tak Ruch przejmie wszystko.A to brak jakiejś gazety,a to coś sie zawieruszy itd NIE MÓWIĄC O RACHUNKACH.Poprostu obroty nie wystarczają na to wszystko, nie mówiąc o opłatach własnych tj.utrzymanie rodziny.Załuje tylko ,że pieniądze otrzymane z dofinansowania zainwestowałam w tak niedochodowy interes z tak nierzetelną firmą.Radze wszystkim zastanówcie się 5 razy zanim wyrzucicie pieniądze w błoto.NIE WARTO !!!!