~straznik7

Ludzie nie dajcie się nabrać na bajki o dobrej współpracy z firmą RUCH.Jest to firma bardzo nieuczciwa i przy współpracy z nią można się tylko nabawić długów.Przez jakiś czas współpracowałem z tą firmą jako ajent i jakoś nigdy nie miałem dużych pieniędzy dla siebie z prowizji.Wszystko jednak jakoś się kręciło i myślałem że będzie lepiej do momentu drugiego renamentu.Pierwszy renament jest po około miesiącu i musi on wyjść pozytywnie aby nie zniechęcić ajenta do współpracy.Natomiast drugi renament jest po około roku i tu wychodzi cały przekręt RUCHU.Możecie państwo pilnować super interesu a i tak w ogólnym rozrachunku będziecie po tym renamencie około 20 tysięcy do tyłu, czyli jest to kwota do zapłaty dla RUCHU.Ja nie jestem jedyną oszukaną w ten sposób osobą lecz tylko pewnie nieliczni piszą o tym oficjalnie na necie.Na ten temat można się bardzo dużo rozpisywać lecz nie ma sensu.Dam wam tylko jedną radę JAK NIE CHCECIE WPAŚĆ W DŁUGI TO NIE PODEJMUJCIE ŻADNEJ WSPÓŁPRACY Z TĄ FIRMĄ.Ci którzy piszą że jest wszystko dobrze i fajnie zaręczam że kłamią.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.